GAME REVIEW: CANDY CRUSH SAGA

keracunan – keranjingan – ketagihan – addicted

Candy Crush Saga..

sebuah games facebook yang ada versi mobilenya untuk di iphone, ipad dan android.

gimana ga ketagihan coba, setiap saat bisa mainin ini games, bangun tidur, dalam perjalanan, di kantor, jam istirahat makan siang, jam-jam bosen (sore), pulang kerja, weekend, pas lagi nunggu, pokoknya kapan aja bisa main!

game apaan sih Candy Crush ini?

ini link nya http://www.king.com/games/puzzle-games/candy-crush/?language=en_US

Description

Welcome to the Candy Shop! Which one is your favourite? Crush candy to create special sweets such as striped candy, wrapped candy and rainbow candy. Combine these specials to create spectacular effects such as Super Stripe and Mega-Candy.

Instructions

  1. Create rows or columns with three candies of the same colour to remove them.
  2. Make special combinations with 4 or 5 candies to create special sweets.
  3. Combine the special sweets to create spectacular effects that will crush even more candy!

sampai saat ini levelnya mencapai 305.

setiap level punya task dan kesusahannya masing-masing, berasa main catur. susah. harus atur strategi.

cobain deh. pake mikir mainnya jadi klo naik level bangganya luar biasa. penasaran juga, kalau yang lainnya bisa selesai masa gw kaga! (manusiawi banget) hahaha…

recommended game!

Candy Crush Saga

Candy Crush Saga

 

946473_10151438281458727_822865093_n

 

Advertisements

11 thoughts on “GAME REVIEW: CANDY CRUSH SAGA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s