JEDI GUTI SETAHUN!

jedi guti setahun

jedi guti setahun

iya telat banget.. gw baru bisa akses wp nih.. maklum ingatan hanya sebatas ikan mas koki saja, cepet banget memuainya.. haha..

jedi setahun itu tanggal 5 agustus 2014.. masih bau-bau lebaran.. rencana awal kita mau rayain kecil-kecilan di jakarta, namun Tuhan berkata lain, kita akhirnya ngerayainnya di MADIUN.. iyaaaaah.. ketinggalan pesawaaaaaat.. hiks.. ketika itu kita kan lagi mudik lebaran ke madiun, pada saat kita mau ke solo di tawangmangu ada kecelakaan truk masuk jurang.. singkat cerita solo – madiun yang biasanya cuma 2 jam paling lama, ini menghabiskan waktu 7 jam saudara-saudara.. kesel kalau inget-inget kejadian ini.. makanya kita skip aja yah.. KZL! KZL! KZL! hahahahaha…

di madiun kita pesen tumpeng.. ngundang tetangga tetangga nya mbahti.. ngundang temen-temennya papun.. tumpeng ini pesen sama mamanya om norma.. enak bangeeeet.. jedi suka..

tumpeng jedi setahun

tumpeng jedi setahun

lalu sampailah kita di jakarta.. jedi tiup lilin lagi, kuenya dibeliin mami laura dan pas weekend jedi kasih bingkisan nasi kuning kotak dan bantal kecil untuk saudara-saudara deket rumah..

udah itu doaaaank.. no big party, no fast food party, no badut… nanti aja yah nak, kalau kamu sudah mengerti lebih banyak tentang kehidupan ini.. ceileeeeeeh…

Jedi…

Today you are turning one.
One year ago, I heard your cries for the first time in my arms, your papa wait anxiously out the surgery room, right then and there our life completely changed. we became a family of three.

Proud to be your parents. Nothing can change that.

You are a part of our body, now you are all grown.
You are the air that we breathe.
You are the beat in our heart.
You are our happiness.
Thanking God for the greatest blessing.

Most of all, we hope that you get the most out of this life you’ve been blessed with.

No matter what, we will always be here for you. Will always give you our best.
We will be here to hold your hand when you need support.
Pick you up when you fall and most of all guide you the best we can through this life.

The most important thing we want you to know is that you are loved.

A few years from now, you will be able to see the photos and read this of your first birthday and we sure hope you like what you see and read.
Happy 1st birthday, my precious son..
Happy one year breastmilk exclusive (continuing to two years breastmilk exclusive for sure)..
And also Happy six months homemade baby food (now you can eat what we eat. With our permission of course. Big no for nasi pecel and nasi Padang for a year ahead )..

We love you to the moon and back BOY.
-Papun Maje-

Advertisements

2 thoughts on “JEDI GUTI SETAHUN!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s